DARUJEMO KNJIGU

U srijedu predstavljanje hit romana Tajkunova kći u Koprivnici

Objavljeno, 08. rujna 2020. Zabavno
# Foto: PRIVATNI ARHIV / Dragana Radusinović Tafra na promociji svojeg hit romana
AUTOR
Redakcijski tekst

Roman „Tajkunova kći“, jedan od top 10 hrvatskih romana prošle godine, autorica Dragana R. Tafra predstavit će u Knjižnici Fran Galović u Koprivnici 9. rujna u 18 sati.

Korumpirani političari, nesposobni menadžeri i bahati tajkuni likovi su iz romana, među kojima dominira glavna junakinja, tajkunska princeza koja želi spasiti tvrtku svoga oca i čuva nadu u ljudskost, dobrotu i ljubav.

Dragana Radusinović Tafra poslovna je komentatorica i kolumnistica koja petnaest godina prati hrvatsku poslovnu scenu.

Prvim romanom dokazala se kao duhovita i zabavna spisateljica koja nam omogućuje da se nasmijemo na vlastiti račun i usporedimo stvarnost i fikciju, postojeće i izmišljene tvrtke, među kojima je i jedna nazvana po Koprivnici.

Predstavljanje romana „Tajkunova kći“ bilo je najavljeno za svibanj i odgođeno zbog zdravstvene sigurnosti. Ovaj put, ovisno o vremenu, predstavljanje se može održati i na otvorenom.

Razgovor s Draganom R. Tafra moderirat će urednica Sandra Pocrnić Mlakar.

Portal Danica daruje jedan primjerak romana koji se može preuzeti u srijedu na promociji. Sve što trebate je poslati svoje podatke, a to možete učiniti putem e-maila kontakt@danica.hr, na broj mobitela 091 622 1191 (Viber, WhatsApp ili Telegram) ili u Inbox Facebook i Instagram stranice Danica.hr.

Ime dobitnika ili dobitnice objavit ćemo u srijedu.


Tagovi: DRAGANA RADUSINOVIć PROMOCIJA ROMAN TAJKUNOVA KćI

NEDAVNO OBJAVLJENO