SREĆOM, BEZ OZLJEDA

U samo sat vremena vozačice skrivile četiri prometne nesreće

Objavljeno, 19. rujna 2021. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ARHIV / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajima iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

U samo sat vremena dogodile su se četiri prometne nesreće koje su skrivile vozačice, srećom bez težih posljedica, izvijestila je policija. Nesreće su se dogodile na području koprivničke Policijske uprave u subotu između 9,45 i 10.50 sati.

Policija je u nedjelju objavila detalje:

“Oko 9.45 sati, 31-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake u vinogradskom predjelu nedaleko Čepelovca. Tom prilikom uslijed nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 76-godišnji vozač došlo je do kontakta dvaju vozila. Oboje vozača naplaćena je novčana  kazna.   

Oko 9.58 sati, u Križevcima, u Ulici kralja Tomislava na parkiralištu 67-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Toyota križevačke registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje unaprijed prednjim dijelom vozila je udarila u parkirani osobni automobil Renault križevačke registarske oznake. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Oko 10.40 sati, u Velikom Ravenu 26-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom BMW, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji vozač. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Oko 10.50 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka na parkiralištu 49-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Kia Shuma koprivničke registarske oznake. Prilikom parkiranja udarila je u parkirani osobni automobil Seat. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak”.

Subotnje poslijepodne pak bilo je rezervirano za vozače.

Evo što je jutros o tome otkrila policija:

“Oko 16.05 sati, u Koprivnici u Ulici Braće Radića na parkiralištu 36-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford te prilikom nepropisne vožnje unazad te je stražnjom stranom vozila udario u metalni dio nadstrešnice. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Oko 16.30 sati, u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 28-godišnji vozač upravljao je automobilom te prilikom nepropisnog uključivanja u promet udario je u rubni kamen i parkirani osobni automobil Opel i napustio mjesto događaja. Vozač je naknadno pronađen i uhićen te se provodi kriminalističko istraživanje.

Oko 16.50 sati, u Koprivnici 57-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Toureg koprivničke oznake. Dolaskom do raskrižja s Bjelovarskom cestom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes koprivničke oznake kojim se kroz raskrižje kretao 59-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.


Tagovi: KOPRIVNICA PROMETNE VOZAčICE

NEDAVNO OBJAVLJENO