POSLODAVCI TRAŽE

U potrazi ste za poslom? Evo novih natječaja za radna mjesta

Objavljeno, 20. studenoga 2020. Vijesti
# Foto: POSAO.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Generali osiguranje d.d. zapošljava savjetnika u prodaji (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 5.12. Posao obuhvaća savjetovanje klijenata, posredovanje pri sklapanju osigurateljnih ugovora i slično. Traži se minimalno srednja stručna sprema, mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Koming traži automehaničara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 30.11. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Lela d.o.o. traži pomoćnog radnika niskogradnje (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 30.11. Poslodavac osigurava smještaj, prehranu te prijevoz do mjesta rada. Traži se minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Hidrokop zapošljava radnika na zidarskim, tesarskim i soboslikarskim radovima (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 30.11. Traži se minimalno završena osnovna škola, radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Harbaleta d.o.o.  zapošljava administratora u uredu (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a rok prijave 30.11. Poželjna je ekonomska struka za obavljanje svakodnevnih poslova u administraciji tvrtke. Provjerite detalje na linku.

Esicher d.o.o. traži honorarnog agenta prodaje za auto osiguranje (m/ž), direktora prodaje za auto osiguranje (m/ž) te terenskog agenta prodaje za osiguranje teretnih vozila (m/ž). Mjesto rada su Križevci, a rok prijave je 30.11. Potrebno je više osoba. Provjerite više na linku.

TP Varaždin d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Sigetec, a rok prijave 30.11. Postoji mogućnost rada umirovljenika/umirovljenica na pola radnog vremena. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite detalje na linku.

Triglav zapošljava zastupnika u osiguranju (m/ž) u Križevcima i Koprivnici. Traži se više osoba za rad na pozicijama. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera. Prijave su otvorene do 22.11. Provjerite više ovdje.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda. Prijavite se putem linka.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 27.11. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva. Prijavite se ovdje.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO