SAJMIŠTE OPET RADI

U ponedjeljak se ukida jedna od besmislenijih zabrana Stožera

Objavljeno, 31. svibnja 2020. Vijesti
# Foto: KOMUNALAC / Gradsko sajmište u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Sajmeni dan na koprivničkom Sajmištu ponovno će se održavati ovog ponedjeljka, 1. lipnja.

Sajmište je nekoliko tjedana bilo zatvoreno u sklopu mjera sprečavanja zaraze koronavirusom, a ponovno se za sve prodavače i posjetitelje otvara u ponedjeljak.

Zaposlenici Komunalca obavljaju sve pripreme kako bi sajmeni dan bio u skladu s odlukama Stožera civilne zaštite RH i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u vezi socijalne distance i higijene.

Korisnici tržnih usluga na Sajmištu dužni su poštivati mjere iz Odluke o izmjenama i dopuni ograničavanja društvenih okupljanja koja glasi:

„Stroga mjera fizičkog distanciranja nalaže izbjegavanje bliskog kontakta u razmaku od najmanje 1,5 metra u zatvorenom prostoru i 1 (jednog) metra na otvorenom prostoru, osim ako se radi o osobama iz istog kućanstva ili osobama koje su uobičajeno u bliskom kontaktu.“

SVI KORISNICI TRŽNIH USLUGA NA SAJMIŠTU MORAJU IMATI DEZINFEKCIJSKO SREDSTVO TE NA VIDNIM MJESTIMA ISTAKNUTI UPUTE I PREPORUKE ZA PRIDRŽAVANJE OPĆIH PRAVILA O HIGIJENI I MJERI SOCIJALNOG DISTANCIRANJA.

Na prostoru Sajmišta korisnicima tržnih usluga strogo je zabranjeno ostavljanje komunalnog otpada, plastičnog otpada i tekstilnog otpada, a dozvoljeno je ostavljanje papira i kartonske ambalaže. Kako bi se nesmetano obavljao rad i poslovanje, svi prodavači i posjetitelji dužni su pridržavati se reda i zakonskih propisa.

U slučaju nepravilnosti, narušavanja javnog reda i mira te u slučaju nezakonite prodaje robe, Komunalac d.o.o. dužan je zatražiti uredovanje nadležne inspekcije i policije.

Izvor: Komunalac


Tagovi: KOMUNALAC SAJMIšTE STOžER

NEDAVNO OBJAVLJENO