U naletu vlaka smrtno stradalo dvoje male djece i majka!

Objavljeno, 15. rujna 2022. Crna kronika
# Foto: DVD LUDBREG / Strašna prometna nesreća danas u Bolfanu
AUTOR
Redakcijski tekst

Stravična prometna nesreća u Podravini: poginuli su majka (27) i dvoje djece, oboje u dobi od 4 godine, a vozač je teško ozlijeđen!

Nesreća se dogodila u Bolfanu kod Ludbrega na željezničko-cestovnom prijelazu gdje je putnički vlak naletio na osobni automobil. Strašna nesreća dogodila se u četvrtak oko 9.30 sati.

Majka i dijete na mjestu su preminuli, a drugo dijete umrlo je u bolnici. Vozač je teško ozlijeđen i prebačen je u bolnicu u Koprivnicu.

Kasnije se o svemu detaljnije oglasila varaždinska policija:

“U četvrtak u 9.30 sati, na željezničko-cestovnom prijelazu u Bolfanu, u naletu vlaka na osobno vozilo, smrtno su stradale tri osobe.

Kako je do sad utvrđeno, 27-godišnja žena upravljala je osobnim vozilom iz smjera Svetog Petra. Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi vlak.

Zbog toga je u njezino vozilo, udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica – Varaždin.

U naletu je smrtno stradala vozačica osobnog vozila te 4-godišnji dječak, putnik iz vozila. Dvoje putnika, muškarac starosti 28 godina i 4-godišnja djevojčica su tom prilikom ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica.

Djevojčica je nažalost, od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, preminula u spomenutoj bolnici u 10.35 sati”, otkrili su iz policije danas.

Inače, željezničko-cestovni prijelaz u Bolfanu označen je samo Andrijinim križem te nema svjetlosno-zvučne signalizacijje niti branika.

Iz HŽ putničkog pijevoza obavještavaju kako će “zbog incidentnog događaja između kolodvora Rasinja i Ludbreg putnici vlakova 3606 Rasinja 9.13 – Varaždin 9.48 i 3607 Varaždin 10.21 – Rasinja 10.56 biti će prevezeni autobusima”.


Tagovi: BOLFAN DJECA MAJKA POGINULI VLAK

NEDAVNO OBJAVLJENO