U dućanu kupite hrpu stvari i onda 90 dana ne morate platiti ni kune

Objavljeno, 26. srpnja 2023. Financijer
# Foto: POBA / ILUSTRACIJA
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Podravska banka uvela je jedinstveni proizvod koji omogućava korisnicima Mastercard debitne kartice kupnju na rate ili plaćanje s odgodom na EFTPOS terminalima Pobe.

Riječ je o usluzi POBAshop koja je najjednostavniji i najbrži način kupnje do 12 rata bez kamata.

“Da, POBAshop Vam omogućava da kupujete do 12 rata bez kamata. Pored toga, da bi kupovali na rate ne trebaju vam jamci, ne trošite vrijeme na prikupljanje dokumentacije potrebne za kredit i popunjavanje kreditnih obrazaca”, potvrđuju u Podravskoj banci.

Kako koristiti uslugu? Jednostavno je: na prodajnim mjestima koja imaju EFTPOS terminal Pobe potrebno je provući Mastercard debitnu karticu i dogovoriti s trgovcem uvjete plaćanja (na koliko rata i koliko dana odgode) te ukucati PIN.

Dobro ste pročitali, plaćanje možete i odgoditi, i to do 90 dana bez manipulativnog troška Kupite danas, pa tri mjeseca imate poček. Ispis listića koji dobijete na EFTPOS terminalu u dućanu je potvrda o obavljenoj transakciji.

Sve detaljnije informacije o ovom jedinstvenom proizvodu i mogućnosti odobravanja POBArate limita možete pročitati na ovome LINKU.


Tagovi: POBA POBASHOP PODRAVSKA BANKA

NEDAVNO OBJAVLJENO