DAN BRANITELJA

U četvrtak od 11 do 13 sati zatvoren promet u središtu Koprivnice

Objavljeno, 29. rujna 2021. Vijesti
# Foto: ARHIV / Dan koprivničkih branitelja
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija i Gradska uprava u Koprivnici obavijestili su javnost o privremenoj regulaciji prometa u četvrtak zbog obilježavanja Dana branitelja.

“U četvrtak obilježit će se 30. obljetnica preuzimanja vojarne u Koprivnici i Dan koprivničkih branitelja te će se održati mimohod pripadnika ratnih postrojbi HV-a, policije i udruga iz Domovinskog rata od bivše vojarne do Trga bana Josipa Jelačića.

Nakon toga će se mimohod Zrinskim trgom kretati do Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na Florijanskom trgu u Koprivnici.

Tom prilikom će u vremenu od 11 do 13 sati privremeno biti zatvoren promet na Florijanskom trgu od Zrinskog trga do Spomenika hrvatskoj slobodi i jednosmjeran dio Florijanskog trga.

Također, na dijelu državne ceste broj 41 u Ulici M. P. Miškine od Trga dr. Ž. Dolinara do Trga bana J. Jelačića u Koprivnici, od 11 do 11.30 sati, kretati će se sudionici svečanog mimohoda uz pratnju policijskih službenika.        

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju upute policijskih službenika i prometnih redara te da vozilima ne vrše pretjecanje sudionika svečanog mimohoda”, priopćili su iz policije.


Tagovi: DAN BRANITELJA KOPRIVNICA PROMET ZATVOREN

NEDAVNO OBJAVLJENO