ŽUPANIJSKI STOŽER

U bolnici u dva tjedna preminulo čak 39 Covid pozitivnih pacijenata

Objavljeno, 20. studenoga 2021. Vijesti
# Foto: HRT screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je u subotu kako su potvrđena 242 nova slučaja zaraze.

Ozdravilo je 180 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 69 pacijenata, otkrivaju u županijskom stožeru jutros. U proteklih sedam dana u bolnici je preminulo čak 20 Covid pozitivnih pacijenata, a sedam dana ranije 19. U dva tjedna, dakle, gotovo 40 mrtvih.

Tijekom studenoga preminulih u bolnici nije bilo jedino 3. i 4. studenoga. U sve ostale dane stožer je izvještavao u crnoj statistici. Tako u posljednja dva tjedna umiru u prosjeku 3 osobe dnevno.

“U Općoj bolnici Koprivnica u protekla 24 sata preminule su četiri osobe (1934., 1942., 1947. i 1952. godište) s pozitivitetom na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge pridružene bolesti.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 440 uzoraka– PCR i brzim antigenskim testiranjem,  sa sumnjom na koronavirus. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 13.795 osoba”, izvijestili su u subotu iz stožera.


Tagovi: BOLNICA COVID KOPRIVNICA PREMINULO STOžER U BOLNICI UMRLI

NEDAVNO OBJAVLJENO