POLICIJA GA UHITILA

U bolnici mu rekli da nije hitan slučaj pa napravio neviđen rusvaj

Objavljeno, 06. srpnja 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Muškarac koji je napravio pravi rusvaj na hitnom bolničkom prijemu uhićen je nakon što je medicinsko osoblje policiju pozvalo u pomoć.

On je u nedjelju oko 21.40 sati došao na hitnu u bjelovarsku bolnicu žaleći se na zdravstvene tegobe. Poludio je kad mu je medicinski tehničar rekao da nije hitan slučaj te ga uputio da se drugi dan obrati svojem liječniku obiteljske medicine.

“Vikao je i galamio te odgurnuo medicinskog tehničara koji je tom prilikom zadobio tjelesne ozljede. Nakon toga, medicinsko osoblje je zatvorilo ulazna vrata na odjel, ali je 61-godišnjak lupao po ulaznim staklenim vratima, vikao i galamio.

Pogrdnim je riječima vrijeđao medicinsko osoblje, čime je uznemiravao pacijente, bolesnike u bolnici i medicinsko osoblje.

Po dolasku policijskih službenika on je zatečen na mjestu događaja te mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 0,72 promila”, priopćeno je u ponedjeljak iz bjelovarske policije.

Protiv njega podignut je optužni prijedlog zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja. Nije poznato zdravstveno stanje ozlijeđenog medicinskog tehničara.


Tagovi: BJELOVAR BOLNICA HITNA PACIJENT UHIćEN

NEDAVNO OBJAVLJENO