NATJEČAJI ZA RADNA MJESTA

Tvrtke Bauwerk, Rasco, Prima commerce, Igma u potrazi za više radnika

Objavljeno, 23. travnja 2021. Vijesti
# Foto: RASCO / ILUSTRACIJA / Radnica u pogon tvrtke
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Zamax plin d.o.o. zapošljava radnika u punioni plinskih boca (m/ž). Mjesto rada su Križevci, a prijave su otvorene do 1.5. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a traže se komunikativnost i timski rad. Aplicirajte.

Igma d.o.o. zapošljava rukovatelja građevinskih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Botovo, a prijave su otvorene do 30.4. Uvjeti su završena srednja škola tehničkog smjera, osposobljenost za rukovanje bagerom. Više na linku.

Prima Commerce d.o.o. zapošljava izvršitelja u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Đurđevac, a prijave su otvorene do 30.4. Više na linku.

Graša graditeljstvo, obrt, zapošljava zidara / tesara (m/ž) za rad u Križevcima (m/ž). Rok prijave je 30.4. Posao obuhvaća zidanje sa svim vrstama materijala. Više na linku.

Agronom d.o.o. zapošljava procesnog radnika silosa (m/ž). Lokacija rada su Borovljani, a prijave se zaprimaju najkasnije do 27.4. Provjerite detalje putem linka.

Dom d.o.o. zapošljava vulkanizera – mehaničara (m/ž). Lokacija rada su Križevci, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Provjerite detalje ovdje.

Bauwerk Boen d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž) u Đurđevcu. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema tehničke struke. Provjerite detalje ovdje.

Rasco d.o.o. traži električara (m/). Mjesto rada je Kalinovac, a prijave su otvorene do 1.5. Uvjeti su srednja stručna sprema elektro smjera, radno iskustvo na sličnim poslovima. Više na linku.

Gincops d.o.o. traži bravara – zavarivača (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 30.4. Posao obuhvaća samostalno obavljanje bravarskih i drugih poslova. Provjerite kako aplicirati.

Obrt za zabavne usluge Mali zapošljava voditelja Hdee centra Koprivnica (m/ž) u Koprivnici. Prijave se zaprimaju do 9.5. Odlično vladanje engleskim jezikom je nužno. Provjerite više ovdje.


Tagovi: BAUWERK IGMA POSAO PRIMA COMMERCE RADNA MJESTA RASCO

NEDAVNO OBJAVLJENO