NAJPOŽELJNIJE MJESTO ZA TURISTE

Turistička patrola odlučila: Koprivnica je šampion kontinentalnog turizma

Objavljeno, 30. svibnja 2019. Zabavno
# Foto: Robert Mihaljević (Renesansni festival u Koprivnici)
AUTOR
Redakcijski tekst

Koprivnica je šampion kontinentalnog turizma jer to je grad koji živi tijekom cijele godine, a ne kampanjski, odlučila je tradicionala Večernjakova turistička patrola koja je ove godine upravo podravsko sjedište proglasila najpoželjnijim mjestom za dolazak.

Koprivnica ima dobru priču za jednodnevne turiste, zaključila je patrola koja je tijekom jesenskih, zimskih i proljetnih mjeseci zavirila u svaki kutak kontinentalnog dijela Hrvatske i potom donijela svoju konačnu prosudbu. To je, u svakom slučaju, velika stvar za Koprivnicu iza koje su se plasirali nacionalni parkovi Plitvička jezera i Krka te gradovi Osijek, Varaždin, Fužine…

Renesansni festival, Podravski motivi, Koprivnička bajka, Ljeto na Zrinskom, Ribolovci svome gradu – koprivničke turističke manifestacije osvojile su Večernjakovu patrolu, a plus su donijele i mnogobrojne izložbe, predstave, koncerti, radionice.

Jedini minus Koprivnica je dobila u premalo smještajnih kapaciteta pa je grad uglavnom okrenut jednodnevnom turizmu. No, u tome je – kako se vidi – šampion na kontinentu.


Tagovi: KOPRIVNICA TURISTICKA PATROLA VEčERNJI LIST

NEDAVNO OBJAVLJENO