VELIKA TRAGEDIJA NA ČINGI-LINGIJU

TUGA I ŽALOST Mladi nogometaš (23) utopio se u jezeru u Podravini

Objavljeno, 12. srpnja 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u ponedjeljak potvrdila kako se u nedjelju oko 16.30 na jezeru Čingi-lingi na đurđevačkom području utopio 23-godišnji mladić.

Nesretni mladić je iz Bjelovara i nogometaš je lokalnog NK Galovca. Koprivnička policija otkriva kako se utopio na udaljenosti od 20 metara od obale. Ronioci interventne jedinice policije tijelo su pronašli na dubini od osam metara.

“Tijelo je pregledao mrtvozornik te nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Tijelo je prevezeno na patologiju bolnice u Koprivnici radi obdukcije, a policija će dostaviti izvješće državnom odvjetništvu”, kažu.

Na jezeru Čingi-lingi kod Molva česta su utapanja u sezoni kupanja ljeti. Tako se u kolovozu 2019. dogodila užasna tragedija kad se utopio 11-godišnji dječak iz okolice Bjelovara.

On je s obitelji bio na kupanju i oko 19 sati pred očima majke u plićaku u jednom je času samo nestao ispod površine. Beživotnog tijelo nesretnog djeteta policijski su ronioci pronašli isti dan nešto poslije 21 sat.

Prije tri dana pak 22-godišnji mladić s koprivničkog područja utopio se u Varaždinskom jezeru na području međimurske općine Gornji Kuršanec. Kako potvrđuju u policiji, nesretni mladić kupao se s društvom na jezeru i u jednom je času nestao ispod površine. Tijelo su u subotu pronašli ronioci Javne vatrogasne postrojbe iz Čakovca.


Tagovi: čINGI-LINGI JEZERO UTOPIO SE

NEDAVNO OBJAVLJENO