ODMAH SU UHIĆENI

Trojica braće muškarcu i sinovima prijetili smrću pa im zapalili kuću

Objavljeno, 12. kolovoza 2019. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Trojica braće u dobi od 33, 32 i 27 godina uhićena su i zadržana u istažnom zatvoru zbog prijetnji smrću muškarcu i izazivanja požara u dječjoj sobi njegove obiteljske kuće u okolici Čakovca.

Općinsko državno odvjetništvo provelo je prvo ispitivanje uhićenih koje se tereti za kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari koje su počinili u četvrtak, 8. kolovoza.

“Postoji osnovana sumnja da su trojica braće zaprijetili oštećeniku da će ubiti njega i njegove sinove, a 33-godišnjak je repetirao pištolj, pa je oštećenik pobjegao u kuću. Nakon što je 33-godišnjak uhićen kasnije istog dana zbog upućenih prijetnji, njegov 27-godišnji brat ušao je u kuću oštećenikove kćeri, polio benzinom namještaj u dječjoj sobi, zapalio benzin i izazvao požar u kojem je izgorio namještaj te su oštećeni prozori i zidovi kuće”, priopćili su međimurski tužitelji.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.


Tagovi: BRAćA POZAR PRIJETNJE SMRćU

NEDAVNO OBJAVLJENO