POLICIJA UPALA NA IMANJE

Trojac iz tvornice ukrao čak 80 tona šećera. Imali su originalni ključ

Objavljeno, 28. svibnja 2020. Crna kronika
# Foto: PIXSELL / Tvornica šećera Viro u Virovitici / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Kriminalni trojac pao je u policijskoj akciji nakon krađe najmanje 80 tona šećera iz skladišta virovitičke tvornice Viro.

Dvojac star 48 i 52 godine tereti se za tešku krađu, a 39-godišnjak iz Virovitice za prikrivanje kaznenog djela jer je upravo kod njega pronađeno oko 80.000 kilograma šećera.

Virovitička policija navodi kako je posljednja krađa počinjena od 22. do 25. svibnja.

“Počinitelji su uporabom originalnog ključa ušli u halu pakirnice i skladišta gdje su uz pomoć viličara izvezli 21 paletu pakiranog šećera u ambalaži od jednog kilograma ukupne težine 21 tonu te ga odvezli kamionom”, otkrivaju u policiji.

U večernjim satima ponedjeljka policija je uz sudski nalog banula na imanje 39-godišnjaka i njegova 60-godišnjeg oca te su pronađene oko 62 tone šećera pakiranog na paletama.

U prtljažnom prostoru teretnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka kojim se služi 39-godišnjak pronađeno je još 18 tona šećera na paletama.

U srijedu je pak virovitička tvrtka Viro postavila odštetni zahtjev u kojem je navedeno da im je ukradeno ukupno čak 110 tona šećera vrijednog oko 375.000 kuna.


Tagovi: KRAđA šEćER VIRO

NEDAVNO OBJAVLJENO