Tri muškarca i dvije djevojke potukli se u 6 ujutro na benzinskoj

Objavljeno, 23. travnja 2024. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Masovna tučnjava na benzinskoj postaji rano ujutro: petero sudionika ovih je dana osuđeno zbog toga.

Tučnjava je izbila u listopadu oko 6 sati ujutro u kafiću benzinske postaje Mo-benz u Čakovcu. Potukla su se tri muškarca i dvije djevojke, svi su bili pijani. O tome tko je prvi počeo teško je suditi jer se svi brane da nisu oni.

No, s obzirom da je videosnimka nadzornih kamera nedvojbeno pokazala da su svi sudjelovali u tučnjavi, odnosno narušavanju javnog reda i mira, prekršajni ih je sudac sve i osudio.

Danko (31) je tako osuđen jer je pod utjecajem alkohola od 1,24 promila prvo vrijeđao Nikolu pogrdnim riječima “je*em ti mater”, pa su se međusobno izudarali. Nakon toga se fizički sukobio i s Bojanom s kojim se također međusobno udarao.

Nikola (24), višestruko osuđivan, prvo je vrijeđao Danka pogrdnim riječima “je*em ti mater”, da bi se zatim međusobno izudarali. Nikola se udaljio prije dolaska policije pa nije alkotestiran, ali svjedoci kažu da je i on bio pijan.

Marija (26) je pod utjecajem alkohola od 0,82 promila vrijeđala Margaretu pogrdnim riječima “kurvo, droljo” da bi se potom međusobno izudarale.

Bojan (45) se pod utjecajem alkohola od 0,98 promila fizički sukobio s Dankom te su se međusobno izudarali.

Margareta (21) je pod utjecajem alkohola od 1,32 proimila remetila javni red i mir tako što je vrijeđala Mariju pogrdnim riječima “kurvo, droljo”, da bi se potom međusobno izudarale.

Sudac je Danka, Nikolu i Bojana osudio na po 15 dana uvjetnog zatvora, a Mariju i Margaretu na po 100 eura kazne. Svi moraju platiti i prekršajne troškove u rasponu od 30 do 60 eura. Presuda je nepravomoćna.


Tagovi: BENZINSKA čAKOVEC MASOVNA TUCNJAVA MO-BENZ POTUKLI SE

NEDAVNO OBJAVLJENO