Trgovački lanac zapošljava čistačicu, mesara, blagajnice, referenta, prodavače

Objavljeno, 08. listopada 2023. Vijesti
# Foto: KTC / Otvorenje KTC-a u Čazmi
AUTOR
Redakcijski tekst

Trgovački lanac KTC uspješno je prošao zahtjevan proces certifikacije za dva najpoznatija ISO certifikata, ISO 9001 i ISO 14001, za sve svoje djelatnosti koje obavlja u Križevcima.

Kako navode u križevačkom trgovačkom divu, ISO 9001 odnosi se na sustav upravljanja kvalitetom koji stavlja fokus na snažnu usredotočenost na kupca te ističe motivaciju i uključenost najvišeg menadžmenta na procese, sami procesni pristup i neprekidno poboljšanje svojih aktivnosti.

Drugi certifikat, ISO 14001, odnosi se na sustav upravljanja okolišem, a bit cijelog sustava je stvaranje sigurnosti za kupce, investitore, javnost i zajednicu dokazivanjem svog opredjeljenja za zaštitu okoliša te povećan nadzor troškova kroz praćenje ulaznih materijala i energije.

Inače, KTC je ovog trena u potrazi za ukupno 11 radnika različitih zanimanja. Tako natječajem traže dvoje blagajnika u Čakovcu i Zaboku, mesara u Kutini, prodavača u Zaboku, referenta nabave s višom ili visokom spremom u Križevcima, te skladištara u Križevcima.

Osim toga, žele zaposliti tri prodavača na benzinskoj postaji u Prilesju, jednu spremačicu u svojem hotelu u Baškoj Vodi i jednog vozača teretnog vozila u Vrbovcu.


Tagovi: ISO KTC POSAO

NEDAVNO OBJAVLJENO