Trgovački lanac traži 35 radnika, među ostalim i službenog vozača uprave

Objavljeno, 20. srpnja 2023. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Trgovački lanac KTC traži 35 radnika raziličitih profila i zanimanja, uglavnom zbog povećanog opsega posla u sezoni.

Traže se čistačice, konobari, blagajnici, mesari, skladišni radnici, vozači, kuhari i pomoćni kuhari, prodavači. Najviše radnih mjesta otvoreno je u Čakovcu, ukupno pet, a slijede Križevci i Krapina (po četiri).

Radnici se traže i za KTC-ove objekte u Ivancu, Zaboku, Karlovcu, Baškoj Vodi, Makarskoj, Varaždinu, Jalžabetu, Murskom Središću, Sisku, Sokolovcu, Prilesju.

Otvoreno je, primjerice, i novo radno mjesto na neodređeno, i to vozača za potrebe uprave i zamjena voditelja voznog parka u Križevcima. Traži se srednja stručna sprema, poželjno je vozačko iskustvo.

U opisu posla navodi se prijevoz službenim automobilom članova uprave, raspored rada vozača, vođenje evidencije za tehničke preglede vozila voznog parka, nabava rezervnih dijelova za održavanje voznog parka.

Za posao pomoćnog kuhara u KTC-ovu restoranu u Križevcima objavljena je i plaća: 830 eura mjesečno plus 110 eura dodatno po svakoj svadbi. Uz dvije svadbe mjesečno, dakle, pomoćni kuhar može zaraditi i više od 1000 eura. Traži se srednja ugostiteljska škola za kuhara te godina radnog iskustva.

Natječaji traju do kraja srpnja, a detalji se mogu pogledati na ovome LINKU.


Tagovi: KTC POSAO RADNA MJESTA VOZAč

NEDAVNO OBJAVLJENO