Trgovački lanac traži 26 radnika u više gradova, najviše u Đurđevcu

Objavljeno, 19. siječnja 2023. Vijesti
# Foto: KTC / Otvorenje KTC-a u Čazmi
AUTOR
Redakcijski tekst

Poznati trgovački lanac oglasio je zapošljavanje 26 novih radnika na različitim poslovima i u različtim gradovima.

Riječ je o križevačkom trgovačkom divu KTC-u, jedinom hrvatskom lancu koji je ukinuo rad nedjeljom i blagdanima, pa je i to jedan od razloga privlačnosti njihovih radnih mjesta.

Najviše zaposlenih, ukupno šest, KTC traži za novootvorenu poljoljekarnu u Đurđevcu: četiri radnika, jednog voditelja i jednog skladištara.

Na KTC-ovoj benzinskoj postaji u Prilesju (brza cesta kod Vrbovca) traže se tri prodavača ili prodavačice. U Murskom Središću pak nudi se posao za tri osobe: blagajnika, prodavača na delikatesama i skladištara u poljoljekarni.

KTC je u potrazi i za tri mesara, a radna mjesta su u Čakovcu, Kutini i Varaždinu. Osim toga, traže se tri skladištara za posao u Križevcima, Velikoj Pisanici i Sisku. Posao u Sisku pak nudi se i jednoj blagajnici, odnosno blagajniku.

Na koncu, KTC nudi radno mjesto za dva pomoćna kuhara u Koprivnici i Križevcima, dvije čistačice u Koprivnici i Bjelovaru, dva kućna majstora u hotelima u Baškoj Vodi i Makarskoj te jednu spremačicu u Križevcima.

Radna mjesta po gradovima/selima: Đurđevac (6), Prilesje (3), Mursko Središće (3), Križevci (3), Koprivnica (2), Sisak (2) te po jedno u Čakovcu, Kutini, Varaždinu, Velikoj Pisanici, Bjelovaru, Baškoj Vodi i Makarskoj.

Inače, u KTC-u ovog časa u 26 gradova u kojima posluju radi oko 1500 ljudi.


Tagovi: KTC RADNA MJESTA RADNIKA

NEDAVNO OBJAVLJENO