Trgovački lanac sve svoje radnike nagrađuje s 2000 kuna

Objavljeno, 11. listopada 2022. Vijesti
# Foto: KONZUM / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Najveći trgovački lanac u zemlji priopćio je u utorak kako će u listopadu radnicima isplatiti 1100 kuna nagrade za dobre poslovne rezultate ostvarene u ljetnoj sezoni ove godine.

Osim toga, Konzum do kraja godine uvodi i poseban dodatak od 300 kuna koji će isplaćivati mjesečno i kojim zaposlenicima želi pomoći u suočavanju s inflacijom i povećanim životnim troškovima. Svaki će radnik, dakle, do kraja godine dobiti ukupno 2000 kuna.

“Snaga našeg tima i izvanredan doprinos svih naših kolegica i kolega do posebnog izražaja dolaze upravo za vrijeme turističke sezone. Upravo oni svojim su radom najviše zaslužni za ostvarenje odličnih poslovnih rezultata Konzuma, a posebno u ovoj sezoni koja je nadmašila naša očekivanja.

Istovremeno, svjesni smo vremena u kojem živimo i činjenice da svakodnevni troškovi života kontinuirano rastu. Stoga su i ova dodatna sredstva koja im isplaćujemo naš izraz zahvalnosti i način na koji im pokazujemo koliko ih cijenimo”, kaže Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Novo veliko ulaganje u zaposlenike vrijedno je gotovo 20 milijuna kuna, a dolazi u godini koju je kompanija i započela povećanjem plaća većine svojih zaposlenika.

Najprije je u siječnju plaća povećana za više od 9000 zaposlenih u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici u što su uložili više od 100 milijuna kuna, a potom je radnicima isplaćena i nagrada od 500 kuna neto kao zahvala za uspješno poslovanje u prethodnoj godini.

“U to smo, zajedno s isplatom regresa, uložili dodatnih 17 milijuna kuna”, zaključuju danas u Konzumu.


Tagovi: KONZUM NAGRADA RADNICI TURISTIčKA SEZONA

NEDAVNO OBJAVLJENO