INVESTICIJA OD 45 MILIJUNA KUNA

Trgovački div ove godine otvara dva supermarketa, benzinsku i poljoljekarnu

Objavljeno, 18. veljače 2022. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Daliorka Kranjčić, predsjednica uprave kTC-a
AUTOR
Redakcijski tekst

Poznati trgovački lanac lani je ostvario značajan rast prihoda od 6 posto, i to u svim segmentima poslovanja: trgovini, ugostiteljstvu, poljoljekarnama i benzinskim postajama. 

Lanjskim prihodom od 1,68 milijardi kuna, križevački div KTC premašio je i rezultat iz pretpandemijske 2019. godine kada je uprihodio 1,62 milijarde kuna, otkrila je predsjednica uprave KTC-a Daliborka Kranjčić za poslovni tjednik Lider.

Tijekom 2020. godine pak bio je zabilježen blagi pad prihoda koji su iznosili 1,6 milijardu kuna. No, unatoč pandemiji i odluci o neradnim nedjeljama, KTC je i u 2020. godini zabilježio četiri posto rasta u trgovini.

KTC ove godine slavi 30. obljetnicu te planira ulaganja od najmanje 45 milijuna kuna. Do Uskrsa se otvara novi trgovački centar u Čazmi i to će biti 26. grad u kojem je KTC prisutan. Ove godine ide investicija u Đurđevcu gdje je kupljeno 8000 kvadrata zemljišta za novi supermarket i benzinsku crpku.

Ta bi investicija trebala biti dovršena do kraja ove godine. Osim toga, u Đurđevcu u sklopu postojeće trgovine KTC-a bit će otvorena njihova poljoljekarna, otkriva Lider.  


Tagovi: BENZINSKA DALIBORKA KRANJčIć KTC OTVARA TRGOVAčI CENTAR

NEDAVNO OBJAVLJENO