NOVI NATJEČAJI

Tražite posao? Upravo je u ponudi više novih radnih mjesta u županiji

Objavljeno, 14. siječnja 2021. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ARHIVA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Dany FS zapošljava frizera (m/ž) u Križevcima. Prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća njegu kose, pranje i ispiranje, bojanje kose i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Coflek, obrt, zapošljava šivače (m/ž) u Koprivnici. Prijaviti se možete najkasnije do 12.2. Postoji mogućnost rada od kuće i zaposlenja na neodređeno. Prednost donosi posjedovanje vlastitog šivaćeg stroja. Više na linku.

A&V-Mont j.d.o.o. zapošljava građevinskog radnika (m/ž) u Koprivnici. Prijave se zaprimaju do 30.1. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao obuhvaća pomoćne poslove na postavljanju cestovnih rubnika. Provjerite detalje ovdje.

ALU-KO d.o.o. traži stolara (m/ž). Lokacija rada je Kunovec Breg, a prijave su otvorene do 22.1. Prednost pri zaposlenju donosi blizina stanovanja. Posao obuhvaća stolarske radove na izradi i ugradnji aluminijske, plastične i drvne stolarije. Više na linku.

Bihor d.o.o. traži instalatera kućnih instalacija (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijave se zaprimaju najkasnije do 31.1. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjeti su završena srednja stručna sprema za instalatera grijanja i klime, vodoinstalatera i plinoinstalatera. Provjerite detalje ovdje.

Autoservis i trgovina Rukelj traži ekonomista – komercijalista. Rad se odvija u Hudovljanima, a prijave su otvorene do 20.1. Poslodavac nudi stimulativna primanja te mogućnost stalnog zaposlenja. Osigurana je naknada za prehranu. Saznajte više putem linka.

Bauwerk Boen d.o.o. zapošljava administrativnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Đurđevac, a prijave su otvorene do 22.1. Posao uključuje izradu i objavu oglasa i članaka, organizaciju termina selekcijskih intervjua i sastanaka i slično. Provjerite detalje ovdje.

TP Varaždin d.o.o. traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Sigetec, a rok prijave 18.1. Postoji mogućnost rada umirovljenika/umirovljenica na pola radnog vremena. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite detalje na linku.

OPG Darko Remuš traži vozača traktora (m/ž) te radnika na farmi (m/ž). Mjesto rada je Sveti Petar Čvrstec. Prijave se zaprimaju do 11.2. Potrebna je godina dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Natron produkt d.o.o. u Svetom Ivanu Žabnom zapošljava vozača teretnog vozila u međunarodnom transportu (m/ž). Rok prijave je 25.1. Potrebna je vozačka dozvola CE kategorije i KOD 95. Poslodavac nudi rad na neodređeno i neradne vikende. Provjerite detalje ovdje.


Tagovi: POSAO RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO