NOVI NATJEČAJI

Tražite dobar posao? Tvrtka nudi plaću od čak 30.000 kuna

Objavljeno, 04. prosinca 2020. Vijesti
# Foto: POSAO.HR / Ilustracija / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Markoil d.o.o. iz Koprivnice zapošljava vozača tegljača u međunarodnom transportu (m/ž). Prijave su otvorene do 24.12. Uvjeti su srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva i posjedovanje vozačkih kategorija B,C i E. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Pro – Ping traži knjigovođu (m/ž) i voditelja prodajnog tima (m/ž) u Virju. Rok prijave je 7.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, relevantno radno iskustvo, sposobnost samostalnog rješavanja problema, temeljitost, ažurnost. Provjerite više putem linka.

Cro – connect zapošljava administrativnog službenika (m/ž) za rad u Križevcima. Prijave su otvorene do 7.12. Za posao je potrebna minimalno završena srednja škola, znanje njemačkog jezika i poznavanje rada na računalu. Više na linku.

Migra Konzalting zapošljava tesare (m/ž) za rad u Koprivnici. Prijave su otvorene do 25.12. Traži se minimalno završena osnovna škola. Poslodavac organizira i financira prijevoz i zajednički smještaj. Provjerite detalje ovdje.

TP Varaždin zapošljava prodavača (m/ž) za rad u Sigetecu. Prijave se zaprimaju do 18.12. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Provjerite više ovdje.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda. Prijavite se putem linka.

Workforce za potrebe klijenta traži Key Account Managera (m/ž). Rad se odvija terenski u Hrvatskoj i Sloveniji, no nudi se i rad od kuće. Rok prijave je 15.12. Uvjeti su iskustvo u prodaji te istim ili sličnim poslovima. Prijavite se.

Uslužni obrt IZOstil zapošljava hidroizolatera (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Prijave su otvorene do 7.12. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo u hidroizolacijama i građevini. Prijavite se putem linka.

Maksimir – gradnja d.o.o. traži majstora / montera suhe gradnje (m/ž), majstora / soboslikara (m/ž), majstora / zidara (m/ž) i majstora / tesara (m/ž). Rad se odvija u Hrvatskoj, a potrebno je radno iskustvo i samostalnost u radu. Prijavite se na linku.

Tvrtka yoummday GmbH zapošljava na poziciji Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stabilna primanja i iznadprosječna primanja. Očekivana je mjesečna plaća do 4000 eura. Aplicirajte.


Tagovi: NATJEčAJI PLAćA POSAO

NEDAVNO OBJAVLJENO