PRIJAVITE NEKOG

Traži se najbolji radnik u Hrvatskoj. Nagrada je čak 100.000 kuna

Objavljeno, 26. rujna 2020. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / Arhivska fotografija / Pogon mesne industrije, nekadašnje Danice
AUTOR
Redakcijski tekst

Traži se najbolji radnik u Hrvatskoj koji će na svečanosti 13. studenoga dobiti priznanje i nagradu od čak 100.000 kuna.

Riječ je o projektu Mali svjetionik za velike ljude kojeg su pokrenuli tvrtka Tim kabel, Mazars, Udruga Partner i Zaklada Rhema. Najboljom radnicom prošle je godine među 250 prijavljenih kandidata proglašena zaposlenica Tiska Mira Logarušić.

“Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja, širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene.

Nije sve u novcima, ali financijska pomoć je još uvijek pomoć, zato mi na ovaj način želimo, barem malo, pomoći dobrim radnicima Lijepe Naše”, navode organizatori.

“Imate kolegicu koja je ostala duže na poslu kada Vam se razboljelo dijete? Imate kolegu ili kolegicu čija je životna misija uveseljavati sve oko sebe?

BICIKLOM NA POSAO

Imate li kolegu ili kolegicu koja se na poslu izborila za bolje radne uvjete, i to u ime svih svojih kolega? Znate za osobu koja je, iako joj to nije u opisu radnog mjesta, pomogla poboljšati poslovne procese poduzeća”, pitaju se organizatori.

Ako znate za takve kolege i kolegice, možete ih prijaviti na ovome LINKU. A pogledajte što su u lanjskoj prijavi, među ostalim, napisali za pobjednicu, gospođu Miru Logarušić.

“Unatoč invaliditetu, svakog jutra već godinama (preko 35 godina radnog staža na kiosku), Mira biciklom dolazi iz Sesveta na posao (na kiosk kod Branimirove tržnice), te nasmijano i zadovoljno uslužuje naše kupce.

Oni nam redovno šalju mailove i poruke, hvaleći entuzijazam i ljubaznost te naizgled obične, a opet tako posebne prodavačice. Jednostavno, za Miru prepreke ne postoje.

Upravo su svi naši kupci i njihovo zadovoljstvo pokazatelj ispravnosti posla kojeg Mira svakodnevno obavlja”, stajalo je u prijavu nakon koje je gospođa Logarušić osvojila glavnu nagradu.


Tagovi: NAGRADA NAJBOLJI RADNIK PRIJAVA

NEDAVNO OBJAVLJENO