Traži se najbolji radnik u Hrvatskoj. Nagrada 100.000 kuna!

Objavljeno, 03. rujna 2022. Vijesti
# Foto: MALI SVJETIONIK / Najbolja radnica u pretprošloj godini Ivanka Pole s nagradom
AUTOR
Redakcijski tekst

Otvoren je novi natječaj za najboljeg radnika u Hrvatskoj kojem će opet pripasti nagrada od čak 100.000 kuna u gotovini.

Prijave se primaju od ponedjeljka, 5 rujna, do 26. rujna. Osim prvog mjesta, bit će dodijeljene još dvije nagrade: 10.000 kuna za drugo te 5000 kuna za treće mjesto.  

Nagradu organizira projekt Mali svjetionik za velike ljude kojeg su pokrenuli gospodarstvenici i udruge Ako znate nekog iz vaše radne sredine tko je zaslužio nagradu, možete ga od ponedjeljka prijaviti na ovome LINKU.

Najbolji radnik lani bio je Zlatko Pisac, viši savjetnik za pomorce u Lučkoj kapetaniji Split. Njemu je pripala vrijedna nagrada od 100.000 kuna. Predlani je pak najboljom radnicom u Hrvatskoj proglašena Ivanka Pole, zaposlenica na kiosku Tisak plus iz zagrebačke Dubrave.

Mali svjetionik za velike ljude provode Mazars, Tim kabel, Zaklada Rhema i Udruga Partner uz potporu Hrvatske udruge poslodavca.

“Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja, širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene.

Nije sve u novcima, ali financijska pomoć je još uvijek pomoć, zato mi na ovaj način želimo, barem malo, pomoći dobrim radnicima Lijepe Naše”, navode organizatori.


Tagovi: 2022 MALI SVJETIONIK NAJBOLJI RADNIK

NEDAVNO OBJAVLJENO