OTVORENA NOVA RADNA MJESTA

Traže tisuće radnika: zapošljavaju Kraš, Metro, Strabag, ambasada SAD-a

Objavljeno, 07. veljače 2021. Vijesti
# Foto: POSAO.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Više od 3000 natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu trenutačno je aktivno na portalu posao.hr, koji u suradnji s Danicom donosi neke izdvojene pozicije koje bi vas mogle zanimati.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava u Omišu: voditelj recepcije (m/ž), recepcioner/ noćni recepcioner (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), voditelj domaćinstva (m/ž), voditelj wellnessa (m/ž), wellness terapeut (m/ž), konobar (m/ž), sobarica/ čistačica (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Veleposlanstvo SAD-a zapošljava na pozicijama Supply Clerk (m/ž) i Realty Assistant (m/ž). Uvjeti su relevantno radno iskustvo, znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi atraktivna godišnja primanja do 327.124 kuna. Aplicirajte.

Tehnozavod Marušić traži voditelja programskih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 15.2. Uvjeti su inženjersko rješavanje kompleksnih programskih rješenja, spremnost i želja za stalnim razvojem znanja i vještina i drugo. Prijavite se.

Strabag d.d. traži pojačanja na pozicijama Deputy Commercial Group Manager (m/ž) te Civil Engineer Cost Estimator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac očekuje iskustvo, znanje engleskog i njemačkog jezika, snažne komunikacijske vještine i spremnost na česta putovanja. Aplicirajte ovdje.

Kraš d.d. zapošljava u Istri na pozicijama pozicioner (m/ž), prodajni predstavnik (m/ž) u Puli i Rijeci te skladišni radnik/ vozač viličara (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 9.2. Poslodavac očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, srednju stručnu spremu i drugo. Aplicirajte.

Falkensteiner traži referenta prodaje apartmana (m/ž) u Petrčanima. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća kontakt s kupcima i obradu upita kupaca, koordinaciju i provedbu obilaska apartmana te hotelskog naselja i drugo. Prijavite se ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava referenta grafičke pripreme (m/ž) u Umagu. Prijave su otvorene do 19.2. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema tehničkog ili grafičkog smjera, radno iskustvo najmanje godinu dana i drugo. Prijavite se.

Grawe zapošljava suradnika u odjelu za aktuarske poslove (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 9.2. Uvjeti su visoka stručna sprema ili apsolventska faza studija matematike, godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima i drugo. Prijavite se.

Freight People u potrazi je za pojačanjem na poziciji Operations Manager – Air/Sea Freight Forwarding (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 21.2. Od kandidata se očekuje sposobnost vođenja malog dinamičkog tima, odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Metro zapošljava specijalista kontrole kvalitete za svježe proizvode (m/ž). Lokacija rada je Kloštar Ivanić, a prijave se zaprimaju do 11.2. Potrebni su uvjeti viša ili visoka stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva i ostalo. Aplicirajte.


Tagovi: KRAš METRO POSAO POSAO.HR RADNA MJESTA STRABAG

NEDAVNO OBJAVLJENO