RASPISANI NOVI NATJEČAJI

Traže se tisuće radnika: zapošljavaju Pevex, Ledo, Saponia, Strabag, KFC

Objavljeno, 16. siječnja 2021. Vijesti
# Foto: PEVEX / Trgovački lanac Pevex traži radnike
AUTOR
Redakcijski tekst

Ovog je časa aktivno više od 2000 natječaja za različita radna mjesta na portalu posao.hr koji u suradnji s Danicom donosi pregled nekih atraktivnih ponuda.

Poznata agencija Manpower za svojeg klijenta, tvrtku Nordex zapošljava na poziciji servisni tehničar (m/ž/d) u Drnišu. Traži se iskusna, odlučna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i stalna putovanja. Prijave na ovu poziciju zaprimaju se do 07.02. Više detalja na linku.

CCC, međunarodni maloprodajni lanac obuće, torbica i modnih dodataka traži voditelja e-trgovine (m/ž) u Zagrebu. Novozaposlenu osobu očekuje rad u internacionalnoj kompaniji i mladom online timu. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja, ugodno radno okruženje i brojne druge benefite. Kliknite ovdje za prijavu.

GRAWE Hrvatska traži suradnika (m/ž) u grupi za kadrovske poslove i obračun plaće u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za obračun plaća i ostalih naknada. Kandidat mora imati SSS, minimalno 2 godine iskustva. Detalje pogledajte na poveznici.

Poznati trgovački lanac TOMMY zapošljava voditelja odjela (m/ž), prodavača (m/ž), radnika u gastro odjelu (m/ž), skladišno-transportnog radnika (m/ž), mesara (m/ž), zamjenika poslovođe (m/ž) i kalkulanta – administratora (m/ž) za rad u naselju Orebić. Kliknite ovdje za detalje.  

Pevex planira zaposliti trgovca (m/ž) za rad na odjelu građevina i boje u poslovnici u Dubrovniku. Traži se SSS, iskustvo na sličnom poslu, položen ispit za rukovanje viličarom, komunikativnost, ljubaznost, želja za rad u timu. Za više informacija kliknite na link.

LEDO plus planira zaposliti čak 15 dostavljača – vozača u prodaji (m/ž). Dostave su na području Splita, Zadra i Dubrovnika, te okolnih područja. U obzir dolaze samo kandidati s položenim vozačkim ispitom C kategorije. Radno iskustvo nije važno. Prijave se primaju do 01.02. Kliknite ovdje

Saponia u Dubrovniku traži vozača C kategorije (m/ž). Glavni uvjet je završeno trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Saznajte više.

ADRIATIC KAMPOVI trebaju čak 4 čistača (m/ž) za rad u naselju Orebić. Radi se o sezonskom poslu. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Poslodavac osigurava smještaj. Informacije na linku. Osim čistača, ADRIATIC KAMPOVI traže i noćne čuvare, recepcionere i druge sezonske radnike. Detalji na linku.

Traži se kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i sobar (m/ž) za rad u hotelima i odmaralištu Maslinica u naselju Rabac. Potrebno je radno iskustvo. Kandidati za poziciju kuhar (m/ž) moraju znati osnove rada na računalu, dok je za ostale pozicije potrebno znanje stranih jezika. Natječaji su otvoreni do 31.01., za detalje kliknite ovdje.

Poznati diskontni lanac Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) i prodavača (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja. Voditelj (m/ž) mora biti osoba sa završenom srednjom školom i minimalno 3 godine radnog iskustva. Prodavač (m/ž) mora imati srednjoškolsko obrazovanje.

TEPIH-CENTAR traži čistača (m/ž) u Osijeku za održavanje čistoće u prodajnom i uredskom prostoru. Ugovor se sklapa na neodređeno, i to na pola radnog vremena. Kandidati moraju imati završenu osnovnu školu i 3 godine radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 24.01. 

Putnička agencija PITTER traži jednog nautičkog tehničara (m/ž) u Vodicama i jednog u naselju Jezera. Ako vas zaposle, bit ćete zaduženi za pripremu i primopredaju plovila u charteru. Traži se srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog i njemačkog jezika, te godina dana iskustva na istom ili sličnom poslu.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) u Čakovcu i traži pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Idealni kandidati aktivni su vozači koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pročitajte detalje oglasa i prijavite se.

Vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji Metro Cash & Carry zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u poslovnici u Zadru. Očekuje se SSS, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima. Ostale detalje natječaja otvorenog do 19.01. možete pronaći na linku.

Strabag u naselju Bokanjac (Zadar) traži građevinskog poslovođu (m/ž), inženjera na gradilištu (m/ž), geodeta (m/ž), poslovnog tajnika (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Zainteresirani ste za neku od navedenih pozicija? Kliknite ovdje za više informacija.

Udruga Ri Rock planira zaposliti voditelja projekta (m/ž) u Rijeci. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu, provedbu i administraciju projekata. U obzir dolaze samo kandidati koji znaju engleski. Ostale uvjete i detalje natječaja možete pronaći na linku.

Želite se pridružiti KFC-ovom rastućem timu? U Splitu, Zagrebu i Zadru traže djelatnike (m/ž) u restoranu. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u kuhinji i na blagajni, pripremat ćete sendviče, salate i priloge, a uz to ćete i posluživati goste. Nudi se fleksibilno radno vrijeme i isplata dodatnih stimulacija na plaću.


Tagovi: POSAO POSAO.HR RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO