NOVI POSLOVI

Traže se radnici: tjedna ponuda novih radnih mjesta u županiji

Objavljeno, 06. svibnja 2021. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / POSAO.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Auto Koren traži ugositeljskog poslužitelja (m/ž). Mjesto rada su Križevci, a prijave su otvorene do 17.5. Radno iskustvo nije uvjet. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Ligo grupa d.o.o. traži bravara – montera (m/ž). Lokacija rada je Koprivnica, a prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Posao podrazumijeva pripremne radove obrade metala i aluminija i drugo. Više na linku.

Obiteljski dom Petković Božice zapošljava medicinsku sestru/ tehničara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 31.5. Posao obuhvaća cjelokupnu brigu o zdravlju starijih osoba. Više na linku.

MD Agro j.d.o.o. zapošljava radnika u održavanju (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijaviti se možete najkasnije do 28.5. Posao obuhvaća održavanje zelenih površina i drugo. Više na linku.

Osiguranje24 d.o.o. zapošljava savjetnika u osiguranju (m/ž). Lokacija rada su Križevci, a prijaviti se možete najkasnije do 27.5. Posao obuhvaća uspoređivanje i traženje najpovoljnijeg osiguranja. Više na linku.

BIM Concept d.o.o. zapošljava tehničkog crtača u visokogradnji (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 14.5. Očekuje se poznavanje rada u AutoCad-u. Provjerite detalje ovdje.

Codel d.o.o. zapošljava mehatroničara (m/ž) u Križevcima. Prijaviti se možete najkasnije do 11.5. Potrebno je radno iskustvo na sličnim poslovima. Provjerite detalje putem linka.

A&V Mont j.d.o.o. zapošljava keramičara (m/ž). Lokacija rada je Kuzminec, a prijaviti se možete najkasnije do 14.5. Posao obuhvaća postavljanje keramičkih pločica. Provjerite više putem linka.

Poliklinika Medikadent d.o.o. zapošljava korespodenta za odnose s javnošću – talijanski jezik (m/ž). Mjesto rada su Križevci, a prijave su otvorene do 31.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Provjerite detalje ovdje.

Škvorc, obrt za soboslikarske i ličilačke poslove, zapošljava soboslikara – fasadera (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 22.5. Posao podrazumijeva bojanje prostora, pripremu zidova. Više na linku.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO