PRIJAVA KLIKOM

Top 10 tjednih ponuda radnih mjesta u županiji, traži se 20-ak radnika

Objavljeno, 05. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: POSAO.HR / Ilustracija / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

Tifon traži gastro prodavača / prodavača (m/ž) u Koprivnici. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 26.3.

Zamax plin d.o.o. zapošljava na poziciji radnik u punioni plinskih boca (m/ž) u Križevcima. Prijave su otvorene do 1.4. Potrebni su komunikativnost i timski rad te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Pro – Ping d.o.o. u potrazi je za pomoćnim projektantom (m/ž) u Virju. Rok prijave je 13.3. Posao obuhvaća pripremu tehničke dokumentacije (AutoCad, Excel, Word), mjerenja na terenu i unos podataka u sustav. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Žitarice proizvodnja zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Starigrad. Rok prijave je 21.3. Posao se sastoji od pakiranja, slaganja robe, vođenja evidencije ulaza i izlaza robe te izdavanja robe. Provjerite kako aplicirati.

Plodine d.d. zapošljavaju prodavača (m/ž) i skladišno transportnog radnika (m/ž) u Križevcima. Očekuje se višegodišnje radno iskustvo, izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad, upornost u radu, srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativno radno okruženje, zanimljive radne zadatke, stimulativnu plaću, mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Prijavite se putem linka.

Hammer gradnja zapošljava izolatera (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), radnika u građevinskom skladištu (m/ž), tesara (m/ž) i zidara (m/ž). Potrebno je više izvršitelja i nudi se zajednički smještaj. Rok prijave je 10.3. Provjerite detalje poslova na linku.

Švenda građenje traži tesara – krovopokrivača (m/ž) i zidara – fasadera (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema. Radno iskustvo je poželjno. Posao obuhvaća montiranje i podizanje drvenih konstrukcija na gradilištu, montiranje skele i radne platforme, oplate za sve vrste konstruktivnih i nekonstruktivnih elemenata na objektu. Detalje potražite ovdje.

Elektroinstalacijski obrt “DM” traži pomoćnog radnika pri izvođenju elektroinstalaterskih radova (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 31.3. Posao se sastoji od pomoćnih poslova pri izvođenju elektroinstalaterskih radova poput razvlačenja kabela, donošenja materijala, čišćenja gradilišta, uvođenja u poslove postavljanja elektroinstalacije. Poslodavac osigurava prijevoz do gradilišta te topli obrok. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Više o poslu ovdje.

Dom Peti j.d.o.o. traži njegovatelja (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 31.3. Potrebno je više osoba za rad. Potreban je položeni tečaj za njegovatelja/ icu. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Potražite kako aplicirati putem linka.

Mlin i pekare traže prodavača (m/ž) u mjestu Sveti Ivan Žabno. Rok prijave je 25.3. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća prodaju pekarskih i drugih proizvoda, zaprimanje robe, slaganje robe na police, rad na blagajni, održavanje čistoće prostora, redovne i izvanredne inventure. Detalje pronađite na linku.


Tagovi: POSAO POSAO.HR RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO