POSAO.HR I DANICA

TOP 10 tjednih ponuda poslova u županiji, prijava brzim klikom

Objavljeno, 12. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: POSAO.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

Mahonija poduzeće zapošljava radnika u pogrebnom poduzeću (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 25.3. Posao se sastoji od prodaje pogrebne i prateće opreme, rada na blagajni, slaganja opreme, prijevoza pokojnika. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, završena srednja škola, razvijene komunikacijske vještine. Potražite kako aplicirati.

Hotel Podravina d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 31.3. Glavni zadaci su posluživanje hrane i pića, uzimanje narudžbe za goste, evidentiranje narudžbi, pospremanje stola, priprema računa. Detalje potražite na linku.

Hadun d.o.o. traži pekara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 9.4. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od proizvodnje pekarskih proizvoda, kruha i peciva od brašna i različitih žitaraica. Potražite kako aplicirati ovdje.

Centar za organizaciju građenja d.o.o. zapošljava tajnika (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 20.3. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Traži se srednja stručna sprema. Posao se sastoji od korespondencije sa suradnicima, partnerima, klijentima, vođenja evidencije poslovnih događaja, zaprimanja i slanja pošte. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Tekstil – ka d.o.o. zapošljava krojača/ šivača (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 1.4. Posao se sastoji od poslova krojenja i šivanja zavjesa sa potrebom raspoznavanja boja, nijansi i svojstva materijala. Traži se posjedovanje srednje stručne spreme. Pogledajte kako aplicirati.

Radnik d.d. traži tesara (m/ž), zidara (m/ž) i rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž) u Križevcima. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je više osoba za rad. Nudi se zajednički smještaj i potrebno je relevatno radno iskustvo od dvije godine. Pogledajte ovdje kako ostvariti prijavu.

Žitarice d.o.o. zapošljavaju skladištara (m/ž) u mjestu Starigrad. Rok prijave je 21.3. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od pakiranja i slaganja robe, vođenja evidencije ulaza i izlaza robe te izdavanja robe. Više na linku.

Elektromontage Em d.o.o. zapošljava električara (m/ž). Mjesto rada je Đurđevac. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je više osoba za rad. Traži se dvogodišnje radno iskustvo. Posao se sastoji od rekonstrukcije i postavljanja električnih instalacija, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz, zaštitu na radu te plaća liječnički pregled. Detalje potražite ovdje.

NT-prom traži servisera-prodavača (m/ž) u Križevcima. Prijave su otvorene do 24.3. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, pasivno ili aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebna su informatička znanja. Posao se sastoji od prodaje i servisiranja malih poljoprivrednih strojeva. Provjerite kako ostvariti prijavu na linku.

Ugostiteljski obrt Skitnica zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Imbriovec. Prijave su otvorene najkasnije do 31.3. Traži se završena srednja stručna sprema. Glavne odgovornosti su posluživanje pića, pripremanje, održavanje i po potrebi uređenje inventara unutar ugostiteljskog objekta, uzimanje narudžbe za goste. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Za dodatne poslove iz Koprivničko – križevačke županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Tagovi: POSAO POSAO.HR TJEDNA PONUDA TOP 10

NEDAVNO OBJAVLJENO