TOMISLAVA NA VELIKIM EKRANIMA

Lijepa prognostičarka vrlo je brzo stekla velike simpatije televizijskih gledatelja

Objavljeno, 17. travnja 2019. Zabavno
# Foto: HRT screenshot
AUTOR
Borna Mihaljević

“Kakvo je vrijeme u Križevcima”, pitao je jutros voditelj Mirko Fodor prognostičarku u HTV-ovoj popularnoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

“Toplo je”, nasmijala se simpatična djevojka i ispred prognostičke karte ispričala kakvo nas vrijeme očekuje danas i idućih dana.

Prognostičarka je Tomislava Hojsak, rođena Križevčanka koja je ljetos na poziv Zorana Vakule uskočila na HTV i vrlo brzo osvojila simpatije gledatelja diljem Hrvatske. Nakon diplome zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, zapošljavanja i dodatnih edukacija u DHMZ-u te vježbi s fonetičarima na HTV-u, uskočila je ravno na velike ekrane.

U emsiji Dobro jutro, Hrvatska već je domaća i stekla je priličnu rutinu. Za Jutarnji je lani izjavila kako voli ljetni odmor, no na poziv Zorana Vakule morala ga je u lipnju prekinuti, ali nije požalila.

“Nisam se nadala da ću godišnji odmor prekinuti na ovakav način. No, uvijek mi je drago promovirati meteorološku struku. Nadam se da će mi početničke pogreške biti oproštene i brzo zaboravljene”, rekla je naša Tomislava za Jutarnji.


Tagovi: HTV PROGNOZA TOMISLAVA HOJSAK

NEDAVNO OBJAVLJENO