SUPRUGA PRIJAVILA NESTANAK

Tijekom koncerta na jezeru nestao muškarac, policija ga intenzivno traži

Objavljeno, 27. srpnja 2019. Vijesti
# Foto: ROCKLIVE FESTIVAL
AUTOR
Redakcijski tekst

Nestao je Ivan Antolić (31) iz Zagreba; zadnji put je viđen sinoć na Rocklive festivalu na jezeru Šoderica kod Koprivnice.

Njegovi prijatelji i poznanici dijele fotografiju i obavijest na društvenim mrežama moleći za pomoć i korisne informacije.

Prema neslužbenim informacijama, prijatelji su ga vidjeli negdje oko 2 ili 3 sata ujutro i otad mu se gubi svaki trag.

Njegov je nestanak, kako neslužbeno doznajemo, danas prijavila supruga iz Zagreba jer se Ivan trebao vratiti kući, ali nije došao.

U koprivničkoj policijskoj upravi u subotu su nam potvrdili kako su oko 14 sati od obitelji primili prijavu o njegovu nestanku i ovog časa traje intenzivna potraga za njim.

Zasad nema novih informacija, zaključuju u koprivničkoj policiji.

Objava na stranici nestali.hr

Njegov nestanak objavljen je i na stranici nestali.hr. Visok je 176 centimetara, ima kestenjastu boju kose i svijetloplave oči. Srednje je tjelesne građe.

Ima tetovažu na potkoljenici desne noge i manji ožiljak ispod lijevog oka. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamno-plavu majicu kratkih rukava, sive ili zelene hlače, a na glavi je imao tamno-plavu šilt kapu.

U potragu za njim u subotu poslijepodne uključio se i HGSS, ali pretraga je prekinuta zbog nevremena. Bit će nastavljena u nedjelju ujutro.

Na Šoderici sinoć je održana glavna večer Rocklive festivala koji je okupio tisuće posjetitelja.


Tagovi: KONCERT NESTAO SODERICA

NEDAVNO OBJAVLJENO