Tihomir šogoricu optužio da mu je skrila votku, pa joj razbio vrata. Uhićen je

Objavljeno, 12. travnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Tihomir (51) iz Koprivnice uhićen je nakon što je šogoricu fizički napao i optužio da mu je skrila votku.

Prema presudi, sve se dogodilo lani u studenome oko 16.15 sati u Koprivnici, gdje se Tihomir nasilnički ponašao prema šogorici.

“Došao je do ulaznih vrata kuće te joj vikao: ‘Gdje je moja votka?‘ Nakon toga ju je i fizički napao te ju odgurnuo, a šogorica je ušla u kuću i pokušala zatvoriti ulazna vrata u namjeri da se zaštiti.

No, Tihomir je gurao vrata te je u jednom času rukom udario po staklu na vratima koje se razbilo. To ponašanje je kod šogorice izazvalo uznemirenost, a događaju su bila nazočna malodobna djeca”, navodi se u presudi.

Šogorica je na sudu ispričala kako joj je Tihomir najprije rekao da mu trebaju ljestve koje mu ona nije mogla dati.

“Vikao je gdje je njegova votka, gdje sam je sakrila, rekla sam mu da ne znam i da nisam ništa sklanjala. Tada me je primio rukama i odgurnuo. Pokušao je ući, ali sam uz pomoć svojih kćeri nekako uspjela zatvoriti ulazna vrata.

On je tada šakom udario u stakleni dio vrata te ga razbio. Vidjela sam da je Tihomir razrezao ruku, a ostatke krvi primijetila sam na pločniku i ogradi. Ušla sam u kuću i nazvala policiju”, rekla je šogorica.

Tihomir je odmah uhićen te je odvezen i u bolnicu na previjanje. Tamo su mu izmjerili čak 2,65 promila alkohola u krvi. Ovih je dana na prekršajnom sudu proglašen krivim i osuđen na 12 dana uvjetnoga zatvora.


Tagovi: šOGOR šOGORICA UHIćEN VOTKA

NEDAVNO OBJAVLJENO