U POLICIJSKOJ POSTAJI

Thomson kažnjen jer se skinuo pa policajcu pokazivao golu guzicu

Objavljeno, 11. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Iznenađujuće je reagirao mladić Thomson D. (21) nakon što je u postaji granične policije trebao isprazniti sve džepove i pokazati što ima u njima.

Prema pravomoćnoj presudi prekršajne sutkinje, on je u tom času skinuo donji dio trenirke, okreno stražnjicu i analni otvor policajcu te mu rekao: “Evo ti pa gledaj, bog te j…”!

Sve se dogodilo lani u travnju oko 11.45 sati u postaji granične policije Županja. Mladić je osuđen jer je vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika Ivana.

“Skinuo je donji dio trenirke, a potom i donje rublje, te se leđima okrenuo prema policijskom službeniku i nagnuvši se naprijed, svojim objema rukama se uhvatio za stražnjicu i pokazao analni otvor, pri tome vrijeđajući policijskog službenika riječima: Evo ti pa gledaj, bog te j…!

Dakle, vrijeđao je službenu osobu prilikom vršenja službe, čime je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navela je ovih dana sutkinja u pravomoćnoj presudi.

Thomson D. nije se pojavio na ročištu, unatoč brojnim pozivima. Zato je na sudu svjedočio policajac Ivan koji je otkrio kako je mladiću u prostorijama granične policije prilikom pregleda “izdao naredbu da isprazni sve džepove“.

“No, on je skinuo trenirku i gaće, okrenuo se leđima prema meni i nagnuo naprijed, pa se rukama uhvatio za stražnjicu i pokazao mi svoj analni otvor te me vrijeđao”, požalio se granični policajac iz Županje.

Thomson je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom od 720 kuna. Uz to, mora platiti i 100 kuna troškova prekršajnog postupka.


Tagovi: GRANIčNA POLICIJA GUZICA POLICIJA PRESUDA THOMSON VRIJEđAO žUPANJA

NEDAVNO OBJAVLJENO