IDUĆI TJEDAN SU TESTIRANJA

Težak zadatak: bolnica traži 17 radnika, javilo se čak 118 kandidata

Objavljeno, 02. travnja 2021. Zdravlje
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Ulaz u koprivničku bolnicu
AUTOR
Redakcijski tekst

Pred vodstvom bolnice idući tjedan je vrlo nezahvalan posao: mora obaviti intervjue i testiranja s čak 118 kandidata visoke školske i srednje stručne spreme.

Opća bolnica u Koprivnici je raspisala natječaj za pripravnike za različita zanimanja u kojem je tražila ukupno 17 osoba. No, za svako radno mjesto u prosjeku je stiglo otprilike sedam molbi.

Najveća je navala za pripravničko radno mjesto stručnog prvostupnika fizioterapije: prijavila su se čak 43 kandidata, a bit će izabrana samo tri. Dakle, za jedno mjesto natječe se čak 14 kandidata.

Za fizioterapeutskog tehničara stigle su 22 prijave, a izabrat će se troje. Za prvostupnika radne terapije stiglo je 13 molbi, traži se jedan kandidat. Za stručnog prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike prijavilo se osmero ljudi, traži se jedan.

Za zdravstveno laboratorijskog tehničara nešto je manja gužva: tri kandidata i jedno radno mjesto. Za medicinsku sestru primaljskog smjera uopće nema konkurencije: traže se dvije, stigle dvije prijave. Za stručnu prvostupnicu primaljstva gotovo isti slučaj: tri prijave za dva radna mjesta.

Za farmaceutskog tehničara pak stiglo je 11 prijava, a otvoreno je samo jedno mjesto. Za stručnog prvostupnika radiološke tehnologije došlo je ukupno 13 molbi, bit će primljen samo jedan.

Testiranje i razgovor bit će obavljeni u utorak i srijedu u zgradi bolnice. Tko se sve prijavio na natječaj, možete pogledati na ovome LINKU.


Tagovi: BOLNICA KANDIDATI NATJEčAJ RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO