SINOĆ KOD LUDBREGA

Teška prometna nesreća, vatrogasci izvlačili unesrećene

Objavljeno, 24. lipnja 2020. Crna kronika
# Foto: DVD LUDBREG / Teška nesreća kod Ludbrega
AUTOR
Redakcijski tekst

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 21.30 sati u mjestu Slanje kod Ludbrega, izvijestili su lokalni vatrogasci.

Sudeći prema fotografijama, riječ je o izravnom sudaru dva automobila na dionici ceste Hrastovsko – Slanje.

“Jučer oko 21.30 sati na državnoj cesti D-24 između Hrastovskog i Slanja, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Žena starosti 28 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Hrastovskog u smjeru Slanja. Pri ulasku u lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubila je nadzor nad upravljačem i vozilom sišla van kolnika na desnu bankinu.

Vozilo je nakon toga odbačeno na suprotnu stranu kolnika, u trenutku kad je iz smjera Slanja naišlo osobno vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak.

Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela vozila 25-godišnjaka u desnu bočnu stranu vozila vozačice, koje je odbačeno u lijevi cestovni jarak.

U prometnoj je nesreći ozlijeđeno oboje vozača te su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin. Njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Za vrijeme trajanja očevida, od 21.40 do 0.10 sati, navedena dionica ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilazno”, priopćili su u srijedu iz varaždinske Policijske uprave.


Tagovi: LUDBREG PROMETNA NESREćA VATROGASCI

NEDAVNO OBJAVLJENO