Teška nesreća: vozač (82) naletio na pješakinju (88) na zebri

Objavljeno, 04. studenoga 2023. Crna kronika
# Foto: ČITATELJICA / Prometna nesreća sinoć kod HAK-a u Koprivnici: mladić (19) neoprezno pretjecao
AUTOR
Redakcijski tekst

Dvije teške prometne nesreće na koprivničkom području u petak, izvijestila je jutros policija.

Oko 17.50 sati u Koprivnici u Starogradskoj ulici, kod HAK-a, 19-godišnji vozač neporezno je pretjecao, prešao na suprotnu stranu ceste te se zabio u automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak.

“U prometnoj nesreći 36-godišnja putnica u osobnom automobilu je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Zbog očevida i čišćenja kolnika od 18.30 do 20.45 sati za sav promet bila je zatvorena navedena dionica Starogradske ulice te se promet odvijao obilaznim pravcima uz fizičku regulaciju prometa”, rekli su u subotu u policiji.

Oko podneva pak u Koprivnici u Križevačkoj ulici 82-godišnji vozač naletio je na obilježenom pješačkom prijelazu na 88-godišnju pješakinju.

“Došlo je do udara vozila u pješakinju, koja je pala na kolnik i zadobila ozljede. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje”, navode u koprivničkoj Policijskoj upravi.


Tagovi: HAK KOPRIVNICA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO