TEŠKA NESREĆA Vozač (72) automobila skrivio smrt motociklista (38)

Objavljeno, 11. kolovoza 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u četvrtak izvijestila o detaljima prometne nesreće u kojoj je u srijedu u Varaždinu smrtno stradao 38-godišnji motociklist.

“Jučer, 10. kolovoza oko 18.20 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći smrtno stradao vozač motocikla. Muškarac starosti 72 godine upravljao je automobilom šljunčanom cestom uz rijeku Plitvicu u smjeru županijske ceste.

Dolaskom do raskrižja za županijskom cestom automobilom je počeo skretati u lijevo, a da pri ulasku vozilom na cestu sa prvenstvom prolaza nije propustio motocikl, kojom je iz smjera Varaždina u smjeru Turčina upravljao 38-godišnjak.

Pritom je došlo do udara prednjeg djela motocikla u bočni dio automobila. U prometnoj je nesreći motociklist od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo. Smrt je konstatirana od strane mrtvozornika.

Vozač osobnog vozila je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. Zbog očevida prometne nesreće županijska cesta 2048 bila je zatvorena za sav promet od 18.35 do 22.55 sati”, rekli su jutros iz varaždinske policije.


Tagovi: MOTOCIKL POGINUO PROMETNA VARAžDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO