NIJE BILO POMOĆI

TEŠKA NESREĆA Vozač (35) oko 3.40 ujutro izletio s ceste i poginuo

Objavljeno, 05. srpnja 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Hampovica blizu Virja u Podravini. Riječ je o 35-godišnjem vozaču.

Kako su objavili vatrogasci koji su izvlačili unesrećenog iz vozila, “automobil marke audi a4 jutros oko 3.40 sletio je s državne ceste broj 43 u mjestu Hampovica u Ulici Šimuna Pandura.

Na mjestu događaja su djelatnici JVP Đurđevac koji pomažu pri izvlačenju ozlijeđene osobe iz vozila. Promet se odvija jednim prometnim trakom”, priopćili su vatrogasci.

Vijest je prvi objavio Podravski koji je naveo kako je “vozač skrenuo na suprotnu stranu kolnika i izletio. Pritom je udario u nasip i poginuo”.

Kasnije su Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke portalu ePodravina potvrdili kako je u izijetanju automobila poginuo 35-godišnjak. Odmah mu je bila pružena liječnička pomoć, ali uzalud.

Državna cesta D-43, inače, spaja Bjelovar s Đurđevcem. Policija je kasnije objavila kako je vozač audija koprivničkih oznaka izletio u desnom zavoju i udario u prilazni most.

“Vozač automobila od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu nesreće”, priopćila je poslijepodne koprivnička policija.


Tagovi: IZLIJETANJE POGINUO PROMETNA VOZAč

NEDAVNO OBJAVLJENO