VELIKA HUMANITARNA AKCIJA

Terapijsko jahanje pomaže osobama s teškoćama, a evo kako možete pomoći i vi

Objavljeno, 18. lipnja 2019. Vijesti
# Foto: PODRAVKA PULS
AUTOR
Redakcijski tekst

Koprivnički Komunalac, Udruga volontera Podravke PULS i Ludens teatar još jednom su se udružili te je Vikend amaterskog kazališta i proslavu deset godina Dramskog studija obilježila i humanitarna nota.

“U stankama između predstava, posjetitelji Vikenda amaterskog kazališta mogli su odigrati humanitarnu tombolu i osvojiti slatke nagrade te tako pomoći u skupljanju sredstava u sklopu humanitarne akcije „Zajedno za Osmijeh.“ Od tombole i prodajom ulaznica prikupljeno je 5470 kuna, a prikupljena sredstva utrošit će se za nabavku specijalizirane opreme za provedbu programa terapijskog jahanja u udruzi Osmijeh – opreme za jahače i konje te kupnju raznih dodataka potrebnih za njegu konja terapeuta”, priopćeno je danas iz PULS-a.

U programu terapijskog jahanja u Osmijehu trenutno sudjeluje 26 korisnika s različitim teškoćama. Svaki od korisnika dolazi na aktivnosti jednom tjedno koje se provode uz pomoć kobila Camille i Dorine. Više o tome kako izgleda provedba terapijskog jahanja u Osmijehu pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=IV3hS2e14UQ

Partner programa je Udruga Latice i Udruga volontera Podravke PULS. Prikupljanje sredstava za terapijsko jahanje, i to u sklopu humanitarne akcije „Zajedno za Osmijeh“, traje do 25. lipnja. Dobrovoljni prilozi mogu se uplatiti na izdvojeni broj računa: HR6223860021552004295.


Tagovi: HUMANITARNA TERAPIJSKO JAHANJE

NEDAVNO OBJAVLJENO