Svi žele raditi u ovoj tvrtki: “Primili smo čak 10.000 molbi za posao”!

Objavljeno, 27. srpnja 2022. Vijesti
# Foto: DM / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Popularni trgovački lanac koji isplaćuje najveću prosječnu neto plaću u branši u Hrvatskoj suočen je s golemim interesom radnika koji se žele zaposliti kod njih.

Trenutačno je u najvećem lancu drogerija u Hrvatskoj zaposleno više od 1800 ljudi, a u dm-u kažu da dosad nisu imali problema s pronalaskom kvalitetne radne snage niti u jednom segmentu poslovanja.

Samo u prošloj poslovnoj godini zaprimili su gotovo 10.000 molbi za zapošljavanje, a interes građana za rad u ovoj drogeriji ne jenjava, otkriva Jutarnji.

DM / ILUSTRACIJA

Kako i ne bi kad je prosječna neto plaća u tvrtki dm lani iznosila oko 10.500 kuna, a plaće su ove godine dvaput povećane, i to za ukupno osam posto, te su radnicima isplaćene dvije stimulacije u visini prosječne mjesečne plaće.

Lanac dm posluje u 168 prodavaonica u 63 grada. Lani su ostvarili dvije milijarde kuna ukupnih prihoda, što je 7,44 posto više nego godinu ranije. Dobit je iznosila 67 milijuna kuna i bila je veća za 67 posto.

Naš portal ranije je objavio kako prosječna neto plaća u dm-u ove godine, nakon što je dvaput povećana, iznosi oko 11.000 kuna.


Tagovi: DM MOLBE PLAćE POSAO

NEDAVNO OBJAVLJENO