Svi stariji od 65 imat će 50% popusta na kino, bazene, koncerte, utakmice

Objavljeno, 12. lipnja 2024. Vijesti
# Foto: BAZENI CERINE / Fašnik za umirovljenike
AUTOR
Robert Mihaljević

Osobe starije od 65 godina u Koprivnici očekuju brojne pogodnosti definirane posebnom odlukom koja stupa na snagu iduće godine.

Gradske vlasti pripremile su prijedlog odluke o pogodnostima za osobe starije životne dobi s područja Koprivnice koja bi trebala biti usvojena na sjednici Gradskog vijeća prije ljetne stanke. Bit će u primjeni od 1. siječnja 2025. godine.

Svi stariji od 65 godina, tako, imat će 50 posto popusta na mjesečnu ulaznicu za Gradske bazene i sve sportske programe za umirovljenike u sklopu sportskog centra na bazenima. Osim toga, isti popust vrijedi i za ulaznice za Kino Velebit te predstave i koncerte u Domoljubu u organizaciji Pučkog učilišta.

No, to nije sve: osobe starije dobi imat će pravo i na 50 posto popusta na kupnju svih ulaznica za utakmice NK Slavena Belupa.

Mogu također podići jednu besplatnu ulaznicu za svaku utakmicu RK Podravke Vegete te besplatnu ulaznicu za izložbe u sklopu Muzeja grada te u galerijama Koprivnica, Mijo Kovačić, Galerija naivne umjetnosti u Hlebinama i Galerija skulptura Ivan Sabolić u Peterancu.

Obrtnici i tvrtke koji posluju na području Koprivnice mogu se uključiti u pružanje pogodnosti temeljem iste odluke, i to tako da stariji od 65 ostvaruju popust kod njih u visini koju odrede svojom odlukom neovisno o popustu kojeg daje Grad.


Tagovi: BAZENI IZLOžBE KINO KOPRIVNICA POPUST STARIJE OSOBE STARIJI OD 65 UTAKMICE

NEDAVNO OBJAVLJENO