DOBILA GODINU DANA

SVAĐA ZBOG PRAŠINE Kći oca brutalno premlatila usisavačem

Objavljeno, 01. studenoga 2020. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Kći pretukla oca četkom usisavača
AUTOR
Redakcijski tekst

Usisavanje prašine u kući završilo je prilično gadno za oca koji je teško stradao u sukobu s 35-godišnjom kćeri.

Izravan povod sukobu nije poznat, ali ostaje zapisano kako je otac nakon verbalne prepirke i naguravanja najprije ošamario Eminu. No, bolje da nije, jer mu je pobješnjela kći, majka dvoje djece, brutalno uzvratila.

Premlatila ga je četkom usisavača. Prema medicinskoj dokumentaciji, nesretni je otac “zadobio ranu razderotinu kože glave tjemeno, oguljotinu kože u području lijevog lakta i prijelom udaljenog članka malog prsta desne ruke s krvavim mjehurom kože”.

Time je, zaključili su na sudu, Emina počinila kazneno djelo protiv života i tijela – tjelesnom ozljedom. Pravomoćno je ovih dana osuđena na godinu dana uvjetnog zatvora.

Nevjerojatan sukob dogodio se u obiteljskoj kući u Sesvetama početkom veljače ove godine, u subotu oko 10 sati. Kći je bila odmah uhićena te je prenoćila u policijskom pritvoru.

“Nakon kraćeg verbalnog sukoba i naguravanja s ocem, u kojem naguravanju ju je otac ošamario, u cilju da ga tjelesno povrijedi četkom usisavača udarila svog oca po glavi i tijelu”, opisuje se u pravomoćnoj sudskoj presudi.


Tagovi: KćI OTAC TUCNJAVA USISAVAč

NEDAVNO OBJAVLJENO