Sutkinja uhićena jer je krala odjeću u trgovini! Prijete joj 3 godine zatvora

Objavljeno, 24. siječnja 2023. Crna kronika
# Foto: POLICIJSKA UPRAVA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 40-godišnje hrvatske državljanke zbog počinjenog produljenog kaznenog djela krađe.

Okrivljenu 40-godišnjakinju se tereti da je u kolovozu i rujnu lani u Zadru, u prodavaonici jednog trgovačkog centra, u dva navrata iskoristila nepažnju osoblja te uzela razne odjevne predmete, priopćilo je u utorak Državno odvjetništvo.

Žena je s odjeće skinula sigurnosne etikete i zaštitu, a potom ih sakrila i odnijela čime je oštetila trgovačko društvo za ukupan iznos od 2012,07 kuna (267,04 eura).

Slobodna Dalmacija otkrila je danas kako je riječ o sutkinji zadarskog Trgovačkog suda koja je uhićena jer je u trgovačkom centru “Supernova” u Zadru iz trgovine “C&A” u dva navrata uzela razne odjevne artikle.

Iskoristila bi nepažnju osoblja te bi s robom ulazila u kabine za presvlačenje i s odjeće skidala sigurnosne etikete i zaštitu, a potom bi ih sakrila i odnijela.

Kako je riječ o sutkinji zadarskog suda, cijela je istraga prebačena u Split, a naposljetku je utvrđeno da je 17. kolovoza u ukrala jednu haljinu i suknju, jedan prsten, tri bluze oštetivši dućan za ukupno 151 euro.

Otprilike dva tjedna poslije iz iste je trgovine uzela sako i dva para hlača ukupne vrijednosti nešto manje od 116 eura. Prijeti joj kazna do tri godine zatvora, otkrio je novinar Slobodne Vladimir Urukalo.


Tagovi: KRALA ODJEćU SUTKINJA UHIćENA ZADAR

NEDAVNO OBJAVLJENO