ZAVRŠIO U ZATVORU

Suprugu udario šakom: “Ubit ću te, daj mi rastavu braka, oću se opet ženiti”

Objavljeno, 03. rujna 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Željko Š. (60) iz okolice Đurđevca uhićen je i ekspresno osuđen na osam mjeseci bezuvjetnog zatvora zbog nasilja prema svojoj supruzi Biserki, presudio je Općinski sud u Koprivnici.

Prema presudi, on je u travnju ove godine oko 22 sata u prostorijama obiteljske kuće supruzi prijetio: “Ubit ću te, daj mi rastavu braka, oću se ženiti”. Potom je fizički odgurnuo vrata spavaće sobe u koju je nesretna žena pobjegla te je rukom udario po glavi.

Sin ga je uspio odvojiti i izvući iz sobe, a žena je potom uspjela pobjeći kroz prozor. “Ubit ću je”, vikao je Željko za njom.

Na sudu se branio kako je žena njega prva udarila, i to pendrekom po glavi.

“Mi imamo taj pendrek u kući, bio je ispod stola u spavaćoj sobi”, tvrdio je Željko.

No, sud mu nije povjeravao jer su u majčinu korist svjedočili sin i kći koja je kasnije došla u kuću.

“Mama me sva očajna zvala da joj odem u kuću po naočale jer ne vidi voziti. Čim sam došla, tata me napao i pitao gdje je majka. Nikakvog pendreka nisam vidjela. Oni se često svađaju. Otac se ljuti jer ga majka hoće ostaviti, a sad i on hoće razvod da bi se mogao opet oženiti”, ispričala će njihova kći.

Željka je policija odmah uhitila i trenutačno je u istražnom zatvoru u Varaždinu. Odležao je, dakle, već pet mjeseci dosuđene kazne, a da presuda nije postala ni pravomoćna.


Tagovi: NASILJE RASTAVA BRAKA ZATVOR

NEDAVNO OBJAVLJENO