TRIPUT DOBIO UVJETNU

Sudionik reality showa osuđen zbog oružja: To mi je bivša žena podmetnula

Objavljeno, 31. listopada 2019. Vijesti
# Foto: RTL screenshot / Ivo Kajinić
AUTOR
Redakcijski tekst

Sudionik RTL-ova srednjovjekovnog reality showa Anno osuđen je na osam mjeseci uvjetnog zatvora zbog nelegalnog oružja koje je držao u obiteljskoj kući i automobilu u okolici Bjelovara.

Ivo Kajinić (52), prema presudi, tijekom 2011. neovlašteno je nabavio i posjedovao automatsku pušku marke Zastava Kragujevac, poluautomatsku pušku PAP te više stotina komada različitog streljiva. Dobio je uvjetnu kaznu premda je dotad već dvaput kazneno osuđivan.

“Kao olakotne okolnosti na strani optuženika nalazi se da je otac četvero djece i odlikovani sudionik Domovinskog rata, dok je od otegotnih okolnosti sud našao da je osuđivani počinitelj kaznenih djela”, stoji u presudi Općinskog suda u Bjelovaru.

Žena vozila kolica

Kajinić se pak na sudu branio kako oružje pronađeno u njegovoj kući i automobilu nije njegovo.

“Podmetnula mi je bivša supruga koja je na mene bila ljuta jer sam se prijavio u reality show. Neki ljudi iz sela rekli su mi da su je vidjeli kako vozi kolica s oružjem, a pretpostavljam da je to oružje dovezla iz kuće svoje bake“, uvjeravao je Kajinić suca.

No, bivša supruga opovrgnula je njegove riječi. Kaže kako je to oružje bilo u kući zamotano u deke i krpe, a Ivo ga je dobio od nekoga.

Ivo Kajinić je prilikom predstavljanja u RTL-ovom reality showu Anno rekao da je ratovao s generalom Antom Gotovinom i da mu je u to vrijeme nadimak bio Ružica.


Tagovi: ANNO ORUžJE REALITY SHOW RTL

NEDAVNO OBJAVLJENO