TUIŽTELJI SU ŠOKIRANI ODLUKOM

Sud odbacio optužnicu protiv učitelja za spolnu zlouporabu djevojčice!

Objavljeno, 27. siječnja 2021. Vijesti
# Foto: ARHIVA / Radovan Knežević
AUTOR
Redakcijski tekst

Općinski sud u Koprivnici odbacio je optužnicu protiv poznatog učitelja i političara iz Koprivnice kojeg se teretilo za spolnu zloporabu učenice!

Odluku je donijelo sudsko vijeće kojim je predsjedao sudac Krešimir Pavlović, doznaje Podravski.

Učitelj područne škole Bakovčice kod Koprivnice Radovan Knežević (61), prema optužnici koja je danas srušena, teretio se za kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

“Optužnicom se 60-godišnjaka tereti da je počinio navedeno kazneno djelo 10. lipnja prošle godine u Koprivnici na štetu 10-godišnjakinje”, stajalo je u optužnici koja se, uglavnom, bazirala na iskazu djevojčice, mišljenju psihologa te svjedočenju roditelja.

Koprivnički su tužitelji šokirani današnjom odlukom sudskog vijeća u Koprivnici, ali je ne žele komentirati. Najavili su promptnu žalbu Županijskom sudu u Varaždinu.

Radovan Knežević bio je uhićen u srpnju lani, o čemu je naš portal prvi IZVIJESTIO. On je završio u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Inače, riječ je o bivšem gradskom vijećniku i nekadašnjem članu SDP-a koji se kasnije priključio nezavisnoj gradskoj političkoj sceni.


Tagovi: ODBAčENA OPTUžNICA RADOVAN KNEžEVIć SUD

NEDAVNO OBJAVLJENO