POLICIJA PROVODI IZVIDE

STRAVIČNI PRIZORI Tri mrtva tijela pronađena u tri dana!

Objavljeno, 30. ožujka 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Tri su mrtva tijela pronađena u tri dana u središnjoj i sjevernoj Hrvatskoj, priopćila je policija.

“Danas oko 00.45 sati, na području Ivanić Grada, strojovođa teretnog vlaka, na pruzi između rijeke Česme i mjesta Novoselec, uočio je tijelo zasad nepoznate muške osobe na koje je najvjerojatnije ranije naletio jedan od vlakova.
 
U vremenu od 00.45 do 4.30 sati na tom dijelu pruge bio je obustavljen željeznički promet. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”, otkrivaju u utorak zagrebačkoj policiji.

U ponedjeljak oko 14.30 sati u Svetoj Nedelji u mjestu Orešje, u stanu je pronađeno tijelo 40-godišnjakinje.

“Nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”, napominju u Policijskoj upravi.

Podsjetimo, mrtvo tijelo muškarca pronađeno je i u nedjelju u napuštenoj kući u Prelogu u Međimurskoj županiji. Tijelo je bilo u raspadajućem stanju. Državno odvjetništvo je naložilo provođenje obdukcije.

“Naloženo je da se provede obdukcija radi utvrđivanja identiteta, vremena i uzroka smrti, kao i provođenje izvida radi utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do smrti osobe”, priopćili su iz varaždinskog tužiteljstva.


Tagovi: MRTVA TIJELA POLICIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO