Stravična nesreća u tunelu! Jedna osoba poginula, promet obustavljen

Objavljeno, 30. listopada 2022. Crna kronika
# Foto: HAC / Nesreća u tunelu / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba poginula u stravičnoj prometnoj nesreći u nedjelju nešto prije podneva u tunelu Sveti Rok u smjeru Zadra.

Promet autocestom obustavljen je od čvora Sveti Rok do Maslenice u smjeru juga, javlja Hrvatski autoklub.

Kako navode u policiji, do nesreće je došlo oko 11.35 sati na autocesti A1 u smjeru juga, u tunelu Sveti Rok. Riječ je o sudaru sa smrtnim posljedicama.

Poginula je jedna osoba nakon što se vozilo zabilo u zid u tunelu, na zaustavnom ugibalištu. Na mjestu nesreće počeo je policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Evo što je rekla policija nakon očevida:

“Danas, 30. listopada u 11.36 sati na autocesti A-1 u tunelu Sveti Rok, smjer jug, došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnjak iz Zagreba upravljao osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake, iz smjera Zagreba u smjeru Splita, skrenuo udesno, te nastavio vožnju po ugibalištu za zaustavljanje vozila u nuždi i udario u betonski zid koji se nalazi na kraju ugibališta.

Uslijed zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja. Promet je na dionici autoceste A-1 od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica u smjeru juga bio zatvoren za sva vozila u vremenu od 11.55 do 15.42 sata”.


Tagovi: POGINUO PROMETNA TUNEL SVETI ROK

NEDAVNO OBJAVLJENO