Stravičan sudar dva motocikla: dvije osobe poginule!

Objavljeno, 08. listopada 2023. Crna kronika
# Foto: POZEGA.EU / ILUSTRACIJA / Footgrafija je ilustrativna (teška prometna na području Požege) i nema veze s događajem iz ovog teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Upravo strašna prometna nesreća: dvije su osobe smrtno stradale u sudaru dva motocikla!

Kako javlja požeška Policijska uprava, nesreća se dogodila u nedjelju nešto prije 15 sati na državnoj cesti između mjesta Sovski Dol i Paka. Motociklisti su se izravno sudarili u zavoju!

Prometna nesreća između dva motocikla, dvije su osobe smrtno stradale. Zatvorena je državna cesta D-38, očevid je u tijeku”, rekli su u Policijskoj upravi požeškoj oko 15 sati.

Dio ceste na kojem se dogodila stravična prometne nesreća zemljopisno je istočno od Požege i sjeverno od Slavonskoga Broda, na granici dviju županija.

Policija o nesreći:

“U nedjelju oko 14.10 sati između mjesta Sovski Dol i Paka, 56-godišnji vozač koji je upravljao motociklom, izlaskom iz zavoja ulijevo pretjecao je osobni automobil kojim je upravljao 73-godišnjak.

I to iako radnju pretjecanja nije mogao obaviti s obzirom na karakteristike ceste i postojeće okolnosti (više uzastopnih zavoja te smanjene preglednosti i kolnika u padu) uslijed čega je prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio motocikla, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak.

Očevid strašne prometne nesreće u nedjelju / Foto: Policijska uprava

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 22-godišnjak i 56-godišnjak. Očevidom je rukovodila državna odvjetnica, a od 14.40 do 19 sati državna cesta D-38 je bila zatvorena za sav promet i on se odvijao alternativnim pravcima”.

Foto: Pozega.eu


Tagovi: DVA MOTOCIKLA DVIJE OSOBE PAKA POGINULI POZEGA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO