CIJELO TIJELO BILO JE BUKTINJA

Stravičan incident: Izgorio pacijent na odjelu psihijatrije u bolnici!

Objavljeno, 15. ožujka 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Stravičan incident na odjelu psihijatrije Opće bolnice u Koprivnici: pod zasad nerazjašnjenim okolnostima izgorio je stariji pacijent!

Kako Danica doznaje, sve se dogodilo 10. ožujka u poslijepodnevnim satima. Informacija nam je neslužbeno potvrđena u ponedjeljak ujutro s psihijatrijskog odjela.

Naš izvor navodi kako je pacijent u jednom času ostao bez nadzora te se iz zasad nepoznatog razloga pretvorio u plamenu buktinju.

“Pacijent je hitno prebačen u zagrebačku Kliniku za traumatologiju. U teškom je stanju, vatra mu je zahvatila gotovo cijelo tijelo.

Čovjek je doslovno izgorio, bio je to prestrašan prizor”, priča nam osoba s odjela koja je od kolega čula što se dogodilo.

Tijekom ponedjeljka očekujemo odgovore bolničke uprave i koprivničke policije o ovom užasnom incidentu. Objavit ćemo ih čim ih dobijemo.

Odjel na kojem se liječe osobe s psihičkim poremećajima ima oko 20 kreveta i stalni nadzor te je zatvorenog tipa. Strogo su zabranjeni predmeti koji mogu ugroziti pacijente, među ostalim i izvori plamena te električni uređaji.

To nije prvi incident na odjelu psihijatrije u Koprivnici. U prosincu 2017. pacijentica (48) počinila je samoubojstvo, i to u ranu zoru nakon što je večer prije primljena u bolnicu.

Oko 6 ujutro žena je pronađena mrtva sa špagom privezanom oko vrata i za okvir kreveta. Policija, inspekcija Ministarstva zdravstva i interna bolnička istraga zaključili su kako nije bilo propusta u postupanju medicinskog osoblja.


Tagovi: BOLNICA IZGORIO PACIJENT PSIHIJATRIJA VATRA

NEDAVNO OBJAVLJENO